Wat zijn de badmode trends van 2022? 

Elk jaar komen en gaan er badmode trends. Sommige zijn vluchtige modestatements, terwijl andere de tand des tijds weten te doorstaan. Dus, wat kunnen we verwachten in zwemmode in 2022? In deze blog ontdek je het!

Trend 1: Duurzaam

Als je op zoek bent naar iets on-trend, dan is duurzame zwemmode een geweldige optie. Er zijn een aantal duurzame zwemkledingmerken die golven maken in de modewereld. Deze merken gebruiken milieuvriendelijke materialen en productieprocessen om zwemmode te creëren die zowel stijlvol als eco-bewust zijn. .

Trend 2: Shapewear

Je hebt het misschien al gemerkt dit jaar, meer en meer zwempakken worden ontworpen met ingebouwde buikcontrole, kont-liftende functies en strategische vulling om de drager een flatterend silhouet te geven. En het zijn niet alleen zwempakken – zelfs bikini’s doen mee met de actie, met zwembroekjes met hoge taille en gebeeldhouwde topjes die de taille benadrukken. Deze trend is perfect voor iedereen die zich zelfverzekerd en stijlvol wil voelen op het strand of bij het zwembad. Het beste van alles is dat zwemmode met vorm beschikbaar is in een breed scala van maten en stijlen zodat iedereen het perfecte zwempak voor hun lichaamstype kan vinden.

Trend 3: Bloemenmotieven

Bloemenmotieven zijn een van de heetste zwemkleding trends dit seizoen. Of u nu op zoek bent naar een bikini, tankini, of een eendelig stuk, je vindt tal van zwempakken die versierd zijn met levendige bloemen. En het beste deel? Er is een gebloemd zwempak voor elke smaak, van tropische afdrukken tot delicate bloemen.

Trend 4: Retro-stijl

Een van de grootste trends die we zien is de terugkeer van het hoge getailleerde zwempak. Deze retro-stijl is perfect voor iedereen die wil pronken met hun rondingen en het kan gecombineerd worden met een verscheidenheid van verschillende topjes en zwembroekjes.

Trend 5: Het eendelige zwempak.

Een andere populaire trend is het eendelige zwempak. Deze tijdloze stijl is perfect voor iedereen die zich chique en stijlvol wil voelen op het strand of bij het zwembad. Eendelige stukken zijn er in een verscheidenheid van verschillende stijlen, van klassiek zwart tot leuke en flirterige prints.

Andere berichten uit deze categorie

Stap in stijl: een gids voor de laatste trends in dames sneakers

Lees dit artikel

De wereld van heren sneakers: trends, stijlen en tips voor de perfecte match

Lees dit artikel

Het verschil tussen duurzame kleding en fast fashion

Lees dit artikel